Launchparty Boek #5:

NO WORRIES FESTIVAL IN ROTTERDAM 2019

In “Smokey Goodness No Worries BBQ” van BBQ-held Jord Althuizen ontdek je de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Dit Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ. No Worries verwijst namelijk niet alleen naar de favoriete uitspraak van de Aussies maar ook naar de zorgeloze recepturen waar dit boek vol mee staat. Minder ingrediënten, makkelijkere en budget vriendelijkere gerechten en 100% Smokey style. Naast de tongstrelende recepten is het No Worries BBQ boek doorspekt met echte BBQ-avonturen beleeft in Australië. Want in geen land zijn ze gekker op barbecueën dan Down Under.

Dit gaf een reden tot een feestje. Of hoe wij het liever doen: met een festival! Dit in samenwerking met de STICHTING NATIONALE BBQ WEKEN.

No Worries, we hebben nog de foto’s

Launchparty Boek #4:

WINTER BBQ FESTIVAL in Lage Vuursche 2018

Nadat we met z’n allen Jord hadden uitgezwaaid richting Lapland, sloegen we samen met Rare de handen ineen om te beginnen aan de volgende boeklancering. Ditmaal met een nog grootser opgezet festival op een toplocatie: Buiten in de kuil te Lage Vuursche. Nadat Jord met zijn expeditieteam was wedergekeerd, begon het zwoegen en schrijven aan boek #4: Smokey Goodness Winter BBQ. In het nieuwe pareltje staan maar liefst 50 winterse BBQ gerechten, een perfect 5-gangen feestmenu, ribs en burgers met een winterse touch en een geweldig reisverslag van de trip naar Lapland. Met een volle zon á 25 graden smolten de BBQ harten als sneeuw voor de zon op deze unieke locatie en kunnen wij wel verklappen dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Houd de site in de gaten voor de aankomende editie in oktober 2019!

Het Winter BBQ festival was een enorm succes met als afsluiter een après-ski-diner in zijn volle glorie.

Heb je het jammerlijk genoeg gemist?

Gelukkig hebben wij de foto’s nog

Launchparty Boek #3:

      Smokey’s Mancave in Delft 2018

Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en… desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Burning hot!

Zo besloten wij voor de lancering van boek 3 een launchparty te organiseren in het hart van Smokey Goodness: onze Mancave in Delft.

En dit met succes! Hier ontstond de drang naar meer festivals, want zo als het boek al liet doorschemeren: Bigger, Better, BBQ!

Check de beelden