BLACK SMOKE RTD

PREVIEW DINNER

Black Smoke komt naar Nederland en de Van Nelle fabriek is de gelukkige. Onder de rook van Rotterdam zullen vanaf medio 2019 de vlammen de lucht versieren vanuit Black Smoke. Voor velen al een begrip en voor sommige een toekomstige plek om niet meer weg te denken. Na het NO WORRIES BBQ FESTIVAL zullen wij een exclusief diner verzorgen op dezelfde locatie maar wees er snel bij. De tafel is wel lang, maar niet oneindig! Dit luxe sit-down diner biedt plaats aan maar liefst 400 personen!

BLACK SMOKE:

THE STORY

Twee jaar geleden kwam er voor het eerst zwarte rook uit de schouw bij Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Black Smoke was een feit: een BBQ restaurant met fijne gerechten om te delen én perfect voor family style lunch en diners. Een rock-‘n-rollrestaurant, bar en rooftopbar, waar de kolen van de BBQ altijd gloeien. Een tafeltje bemachtigen doe je er op goed geluk en weken van te voren.

Waar horecaondernemer Kasper Stuart en wereldkampioen BBQ Jord Althuizen twee jaar geleden alleen maar van konden dromen, is nu dan ook werkelijkheid geworden: Een tweede Black Smoke openen in Rotterdam.

Bovendien zal het restaurant veel bombastischer worden door de meest indrukwekkende open vuurkeuken van Europa. We gaan in Rotterdam nog een stapje verder met de rook & vuur technieken en veel BBQ-technieken uit de hele wereld komen daar ook aan bod. Rotterdam is net als Antwerpen een kosmopolitische havenstad en dat zal duidelijk te zien zijn in design en het aanbod van food & drinks,” zegt Kasper Stuart.

”We gaan wederom een leading position innemen als het gaat om BBQ restaurants. Het wordt een iconisch restaurant.” Aldus de altijd bescheiden Jord Althuizen.

De vestiging in Rotterdam wordt wél totaal anders dan die in Antwerpen. ”Een Rotterdammer is een totaal ander mens. We maken Black Smoke hier op maat.”

Zo zullen de heren veel gebruik maken van Rotterdamse producten, zoals bier en brood gewoon uit de Maasstad.

WHAT’S A M#th*rF@ck!ng

PREVIEW DINNER?!

Deze preview dinner is een must. Dit wil jij. Dit weten wij. Geloof ons.

Wij begrijpen dat koken met vuur klinkt alsof het holbewoner voedsel is voor mensen die geen plant-achtige dingen eten. Is het ook, soms, maar niet bij Black Smoke. Het BLACK SMOKE PREVIEW DINNER gaat jouw laten zien waar jij voortaan minstens één keer per maand wilt gaan eten. Wij gaan een luxe en spectaculair sit-down diner voorschotelen. In het oude DC gebouw van de Van Nelle Fabriek (een mega grote hal die geheel a la Black Smoke omgetoverd gaat worden) zal je een avond- , fantasie- en maagvullend programma voor de kiezen krijgen. Van amuzes met unexpected entertainment tot aan de in perfectie gecreëerde gerechten met een resident DJ en dit alles met een Big Bottle Bar waar Special Wines & Craft Beers by Big Bottles to share over de toonbank zullen vliegen.

Denk een beetje aan Evil Knievel gemixt met een dark-ish Cirque Du Soleil, een wolkje Ozzy Osbourne, een schepje Michelinsterren en als kers op de taart vuurwerk. Met de nadruk op vuur. Heb je dat?

Dan heb je een glimpje van wat je te wachten staat.