SMOKEY GOODNESS FESTIVAL

Jord Althuizen’s nieuwste BBQ-boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites, met barbecuerecepten voor iedereen, voor fans van BBQ USA-style en Smokey Goodness.

Back to the USA we go! In Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites neemt pyro-culinair avonturier Jord Althuizen je mee naar de States. Want soms heb je simpelweg geen tijd voor het echte BBQ werk, en wil je something hot & fast. En waar kunnen ze dat nu beter dan in de USA?

In dit BBQ-avontuur neemt Jord je mee van de deli’s van New York tot aan de taco stands in California: op zoek naar a full serving of Smokey Goodness flavour maar voor half the time. Denk big-bigger-biggest BBQ sandwiches, de allerhotste BBQ taco’s of spicy BBQ snacks-on- a-stick. We want it all, and we want it now!

Dit jaar zal de Smokey Crew maar liefst 7 bites serveren voor jullie hongerige BBQ fanaten, zullen er meer biersoorten en cocktails zijn dan jullie op kunnen en zullen jullie meer kennis opdoen van workshops en masterclasses dan in jullie stoutste droompjes.

Uiteraard zal er geen festival zijn zonder live muziek en entertainment, zonder de lieftallige dames van Rare, zonder alle pitmasters van Smokey Goodness die dit jaar worden versterkt door de pitmasters van Black Smoke; want ja zeker, we are one big happy BBQ family! Het meest spraakmakende BBQ festival van het jaar en jij kan er bij zijn! Wees gerust! Er zijn nog kaarten te koop! (Nog wel…)

 • 10 oktober 2020
 • 13:00 – 19:00 uur
 • Van Nelle Fabriek: van Nelleweg 1, Rotterdam
 • LET OP: GEEN KAARTVERKOOP AAN DE DEUR
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
KOOP HIER

BLACK SMOKE’S

BIG STEAK DINNER

Daar sta je dan, met 7 nieuwe gerechten in je mik, met een brein vol nieuwe kennis en handen vol nieuwe vrienden. Maar je bent nog niet klaar om naar huis te gaan! Meer vuur, meer vlees, meer beter!

Vandaar dat we na het festival eenmalig een Big Steak Dinner organiseren onder de luifel van het Black Smoke terras; om te beginnen zuurdesembrood met verschillende BBQ condimenten, Smoked Marrow Butter, Pulled Pork Terrine, Steak Tartaar, Smoked Salmon Rillete. Als hoofdgerecht ieder zijn eigen steak, dikke vette Rib Eye, opgehangen en gerijpt in Dewars, gerookt en daarna afgebakken op de plancha voor de ultieme maillard, No Sharing, is also Caring! Geserveerd met BBQ Beans en aardappelsalade. Als afsluiter een nieuw dessert, nu al niet weg te denken bij de Black Smoke crew, Pecan Pie. We hebben plek voor 150 personen, dus wees er sneller bij dan dat je een steak van 400 gram op kan!

Black Smoke is binnen gewoon open voor service, dus mocht je te laat zijn met een kaartje kopen voor het Big Steak Dinner pak je daar nog een sparerib of bonanza platter mee en feest je daarna met ons door tot de late uurtjes tijdens de Black Smoke’s Pop-Rocking Afterparty!

 • 10 oktober 2020
 • 19:00 – 21:30 uur
 • 3-gangen diner: €52,50 (Exclusief dranken, inclusief live entertainment)
 • Van Nelle Fabriek, van Nelleweg 1, Rotterdam
 • LET OP: GEEN KAARTVERKOOP AAN DE DEUR
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
KOOP HIER

BLACK SMOKE’S POP-ROCKING’ AFTERPARTY

Hoe beter af te sluiten op zo’n dag dan tot in de late uurtjes cocktails en speciaal bieren te drinken in Black Smoke’s Bar onder het genot van livemuziek? Dat dachten wij dus ook!

Wij zorgen voor de livemuziek, voor de dance acts van palen tot aan bardansen en wij zorgen dart er genoeg BS is om je ogen uit te kijken! Entree? €0,00!

En uiteraard iedereen is welkom, of je nou wel of niet naar het Big Steak Dinner bent geweest! En of je nu wel of niet naar het festival bent geweest! Who Cares! Let’s party our burning socks off!

Black Smoke is binnen gewoon open voor service, dus mocht je niet kunnen wachten pak je daar nog een sparerib of bonanza platter mee en feest je daarna met ons de nacht in!

      Black Smoke’s pop-rockin’ afterparty van 21:30 – 2:00 is GRATIS! Reserveer je gratis kaartjes voor:

 • Free entry
 • Live music
 • Dance acts
 • Plenty of BS
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
FREE TICKET